SafetheDate Reviews

Over SafetheDate Reviews

U kunt zich hieronder aanmelden voor de SafetheDate Keurmerk Reviews wanneer u lid bent van SafetheDate Keurmerk. Bent u nog geen lid van SafetheDate? Kijk dan hier voor alle informatie over SafetheDate.

Neem contact met ons op in de volgende situaties via +31 (0)13-7009 708 of info@kiyoh.nl:
•    U maakt al gebruik van een betaald Kiyoh pakket en wilt overstappen naar de SafetheDate Keurmerk Reviews.
•    U heeft nu een ander reviewsysteem en wilt overstappen naar SafetheDate Reviews via de gratis overstapservice.
•    U heeft meerdere webshops of gaat meer dan 150 uitnodigingen per maand versturen.
 
Met onderstaand aanmeldformulier kunt u zich direct aanmelden voor 3 pakketten. In alle pakketten is het reviewsysteem en de widget in de look en feel van het SafetheDate Keurmerk. 

•    Het uitgebreide pakket: 21,95 euro per maand (excl. BTW): Het pakket beschikt over alle functies van het gratis pakket en alle functies zoals deze overeen komen in het KiyOh Pro Plus pakket zoals vermeld in dit overzicht: https://kiyoh.nl/tarieven.html (o.a. reviews in Google Adwords). Tevens kunt u jaarlijks 1800 klanten uitnodigen voor een review (maandelijks 150 uitnodigingen). Het pakket wordt voor een periode van 2 jaar afgesloten en automatisch verlengd, tenzij u 1 maand voor afloop van deze periode opzegt. Na aanmelding ontvangt u in een aparte e-mail de jaarfactuur. Betaling dient vooraf voor een jaar te worden voldaan.

•    Het start pakket: 7,90 euro per maand (excl. BTW). Het pakket beschikt over alle functies van het gratis pakket, met als verschil dat u 600 klanten in het jaar kunt uitnodigingen voor een review. Dit kan handmatig of het kan via een koppeling geautomatiseerd worden. U kunt hiermee reviews verzamelen en reageren op beoordelingen via een onafhankelijk reviewsysteem. Ook beschikt u over de SafetheDate Keurmerk Review Widget die u op uw webshop in verschillende formaten kunt publiceren en voor meer vertrouwen zorgt (Keurmerk + onafhankelijke reviews)! Wanneer bezoekers op de widget klikken kunnen bezoekers al uw reviews lezen, opgemaakt in de look en feel van SafetheDate Keurmerk. U kunt de reviews ook op uw Facebook pagina terug laten komen. Let op: met dit pakket worden uw reviews niet in Google Adwords als gele sterren vermeld.

•    Het gratis pakket: Er zijn voor de leden van SafetheDate Keurmerk geen kosten verbonden aan dit pakket. U kunt 100 klanten in het jaar uitnodigingen voor een review. Dit kan handmatig of het kan via een koppeling geautomatiseerd worden. U kunt hiermee reviews verzamelen en reageren op beoordelingen via een onafhankelijk reviewsysteem. Ook beschikt u over de SafetheDate Review Widget die u op uw webshop in verschillende formaten kunt publiceren en voor meer vertrouwen zorgt (Keurmerk + onafhankelijke reviews)! Wanneer bezoekers op de widget klikken kunnen ze al uw reviews lezen, opgemaakt in de look en feel van het SafetheDate Keurmerk. U kunt de reviews ook op uw Facebook pagina terug laten komen. Let op: met dit pakket worden uw reviews niet in Google Adwords als gele sterren vermeld.

Na het invullen van onderstaand formulier, ontvangt u een e-mail ter bevestiging en dient u uw inlogscodes te bevestigen via de verificatie link in de e-mail. Daarna kunt u inloggen en direct van start.

Aanmeldformulier

 
Uw pakket keuze

Pakket Keuze*
 
Bedrijfsgegevens

Bedrijfsnaam *
Contactpersoon
Uw systeem *
Categorie *
Straat en huisnummer *
Postcode en plaats *
Land


Telefoon *
Website URL *
 
Uw login gegevens

E-mailadres *
Wachtwoord:
Herhaal wachtwoord:
 
Ik ga akkoord met de Algemene voorwaarden *
Ik wil me aanmelden voor de nieuwsbrief
 
 
 
 
Alle velden met een * gemarkeerd zijn verplicht om in te vullen.