Bedrijfsgegevens

Website: http://www.reclamebordenspecialist.nl/
Adres: Grutbroek 57 B 7008 AL
Plaats: Doetinchem
Telefoon: 0314-361516

KiyOh uitgangspunten:

  • Alle klanten mogen beoordelen
  • Beoordelingen voldoen aan de richtlijnen 
  • Controles om valse beoordelingen zoveel mogelijk tegen te gaan: Lees meer.
  • Meld misbruik of andere zaken hier.
  • Onvoldoendes (reviewscore lager dan 6) zijn 14 dagen na plaatsing zichtbaar op deze pagina.

Reclamebordenspecialist.nl
totaal score
8.9
Prijs
8.7
Communicatie
8.9
Afspraken nakomen
9.1
Personeel
9
Snelheid/Levertijd
8.5
Nazorg & Garantie
8.9
Kwaliteit
8.9
Betrouwbaarheid
9
Kennis & Vakmanschap
8.8
Beoordelen
Laatste beoordeling
4 dagen geleden
Legenda
> 90 dagen
30 - 90 dagen
< 30 dagen
51 beoordelingen (12 maanden)
284 beoordelingen (totaal)
4580 keer bekeken
100% beveelt dit bedrijf aan

KiyOh uitgangspunten:

  • Alle klanten mogen beoordelen
  • Beoordelingen voldoen aan de richtlijnen 
  • Controles om valse beoordelingen zoveel mogelijk tegen te gaan: Lees meer.
  • Meld misbruik of andere zaken hier.
  • Onvoldoendes (reviewscore lager dan 6) zijn 14 dagen na plaatsing zichtbaar op deze pagina.

Filter beoordelingen op aantal sterren in afgelopen 12 maanden
71% (36)
29% (15)
0% (0)
0% (0)
0% (0)

Klantbeoordelingen

9
Pluspunten
Ik had een reclamebord voor in mijn tuin nodig. Nadat ik had gebeld om mijn wensen door te spreken kreeg ik een mooi ontwerp opgestuurd. Helemaal zo als ik wilde! Ik heb hier gelijk akkoord op gegeven, binnen een week had ik mijn bord binnen. Top service!
Verbeterpunten
Ik had het reclamebord liever een dag eerder in huis gehad. Maar dat is dan ook het enige kritiekpunt.
Prijs
Communicatie
Afspraken nakomen
Personeel
Snelheid/Levertijd
Kennis & Vakmanschap
Kwaliteit
Betrouwbaarheid
Alisha
Heemskerk

Gepubliceerd op: 06/12/2017
Aanbeveling: ja


9
Pluspunten
Op het laatste moment nog een wijziging in het ontwerp kunnen doorvoeren waardoor de kwaliteit omhoog ging.
Verbeterpunten
 
Prijs
Communicatie
Afspraken nakomen
Personeel
Snelheid/Levertijd
Nazorg & Garantie
Kwaliteit
Betrouwbaarheid
Kennis & Vakmanschap
Huls Duurzame Energie
Winterswijk Ratum

Gepubliceerd op: 06/11/2017
Aanbeveling: ja


9
Pluspunten
Snelle reactie op emails en prettige communicatie. Ook leveren ze snel en ziet het er netjes uit. Ik ben erg tevreden!
Verbeterpunten
 
Prijs
Communicatie
Afspraken nakomen
Personeel
Snelheid/Levertijd
Kennis & Vakmanschap
Kwaliteit
Betrouwbaarheid
Klant
Drunen

Gepubliceerd op: 04/11/2017
Aanbeveling: ja


7
Pluspunten
Monteur was heel vriendelijk en denk mee aan oplossing.
Verbeterpunten
Monteur was wel een paar gereedschap vergeten
Planning voor montage was slecht gecommuniceerd, geen tijd, en wij moesten elk keer hin vragen hoe het ermee zat.
Prijs
Snelheid/Levertijd
Kennis & Vakmanschap
Personeel
Betrouwbaarheid
Communicatie
Afspraken nakomen
Klant
Maastricht

Gepubliceerd op: 31/10/2017
Aanbeveling: ja


7
Pluspunten
 
Verbeterpunten
 
Prijs
Communicatie
Afspraken nakomen
Personeel
Snelheid/Levertijd
Kennis & Vakmanschap
Kwaliteit
Betrouwbaarheid
BeautyNesse
Rotterdam

Gepubliceerd op: 30/10/2017
Aanbeveling: ja


10
Pluspunten
 
Verbeterpunten
 
Prijs
Communicatie
Afspraken nakomen
Personeel
Snelheid/Levertijd
Nazorg & Garantie
Kwaliteit
Betrouwbaarheid
Kennis & Vakmanschap
Fries'nFalafel
Rotterdam

Gepubliceerd op: 25/10/2017
Aanbeveling: ja


8
Pluspunten
 
Verbeterpunten
 
Prijs
Communicatie
Afspraken nakomen
Personeel
Snelheid/Levertijd
Kennis & Vakmanschap
Kwaliteit
Betrouwbaarheid
Klant

Gepubliceerd op: 24/10/2017
Aanbeveling: ja


9
Pluspunten
 
Verbeterpunten
 
Prijs
Communicatie
Afspraken nakomen
Personeel
Snelheid/Levertijd
Nazorg & Garantie
Kwaliteit
Betrouwbaarheid
Kennis & Vakmanschap
Klant

Gepubliceerd op: 09/10/2017
Aanbeveling: ja


7
Pluspunten
werd correct behandeld, ook na melden van foute en incomplete levering.
Verbeterpunten
Uitgaande , te leveren producten voortaan controleren.Ik kreeg een ongeboord tuinbord geleverd zonder frame! Bij goede controle was gebleken dat het incompleet was en niet voorbereid op montage, slordig lan beter. Werd wel keurig te woord gestaan en bord is inmiddels opgehaald voor verdere afwerking zodat het geplaatst kan worden.
Prijs
Communicatie
Afspraken nakomen
Personeel
Snelheid/Levertijd
Nazorg & Garantie
Kwaliteit
Betrouwbaarheid
Kennis & Vakmanschap
Antwoord Reclamebordenspecialist.nl
Hartelijk dank voor je beoordeling.

We hebben het bord inmiddels naar wens afgeleverd en wil je graag vragen om contact op te nemen met 0314-361516, zodat we je een korting kunnen geven op een volgende bestelling vanwege het ongemak.

Met vriendelijke groet,
Team reclamespecialisten
Tom's Housevision Makleaardij
Sint-Michielsgestel

Gepubliceerd op: 18/09/2017
Aanbeveling: ja


7
Pluspunten
 
Verbeterpunten
Als er een voorbeeld word gestuurd dan moet het bord ook het zelfde zijn nu zit er Eem zwarte rand onder
Prijs
Communicatie
Afspraken nakomen
Personeel
Snelheid/Levertijd
Nazorg & Garantie
Kwaliteit
Betrouwbaarheid
Kennis & Vakmanschap
Antwoord Reclamebordenspecialist.nl
Hartelijk dank voor je beoordeling.

Zou je contact op willen nemen met 0316-361516 zodat we het even kunnen bekijken. De proefdruk is normaliter exact hetzelfde als het reclamebord en gaan kijken hoe we dit kunnen oplossen en we streven altijd naar een 100% tevreden klant.

Met vriendelijke groet,
Team reclamespecialisten
Cafetaria Dee Dee's
Den Haag

Gepubliceerd op: 11/09/2017
Aanbeveling: ja


Laden...
Meer beoordelingen...
Disclaimer