Bedrijfsgegevens

Website: http://www.reclamebordenspecialist.nl/
Adres: Markweg 5-7 6883 JC
Plaats: Velp
Telefoon: 088 - 2630055

KiyOh uitgangspunten:

  • Alle klanten mogen beoordelen
  • Beoordelingen voldoen aan de richtlijnen 
  • Controles om valse beoordelingen zoveel mogelijk tegen te gaan: Lees meer.
  • Meld misbruik of andere zaken hier.
  • Onvoldoendes (reviewscore lager dan 6) zijn 14 dagen na plaatsing zichtbaar op deze pagina.

Reclamebordenspecialist.nl
totaal score
8.6
Beoordelen
Laatste beoordeling
6 dagen geleden
Legenda
> 90 dagen
30 - 90 dagen
< 30 dagen
17 beoordelingen (12 maanden)
293 beoordelingen (totaal)
5484 keer bekeken
100% beveelt dit bedrijf aan

KiyOh uitgangspunten:

  • Alle klanten mogen beoordelen
  • Beoordelingen voldoen aan de richtlijnen 
  • Controles om valse beoordelingen zoveel mogelijk tegen te gaan: Lees meer.
  • Meld misbruik of andere zaken hier.
  • Onvoldoendes (reviewscore lager dan 6) zijn 14 dagen na plaatsing zichtbaar op deze pagina.

Filter beoordelingen op aantal sterren in afgelopen 12 maanden
59% (10)
41% (7)
0% (0)
0% (0)
0% (0)

Klantbeoordelingen

9
Pluspunten
Prima service, snel en duidelijk
Verbeterpunten
Op verzoek bevestigingsgaten in borden boren zou handig zijn
Klant

Gepubliceerd op: 17/09/2018
Aanbeveling: ja


10
Pluspunten
Mooie kwaliteit! Zeer tevreden. Al 2 borden besteld 1 op de schutting en 1 in de tuin.
Verbeterpunten
 
Pro-nail
Leek

Gepubliceerd op: 12/09/2018
Aanbeveling: ja


8
Pluspunten
Snel en vriendelijk, meedenkend.
Verbeterpunten
 
Anouk

Gepubliceerd op: 31/07/2018
Aanbeveling: ja


9
Pluspunten
Snelle en goede levering! Kwaliteit van het product is hoog.
Verbeterpunten
Meer direct meesturen, bijvoorbeeld een tekening hoe het gemonteerd moet worden of de leverspecificaties zodat je weet dat het in twee losse leveringen komt. Als je hier naar vraagt krijg je het gelukkig wel erg snel.
Marika
Brouwershaven

Gepubliceerd op: 13/07/2018
Aanbeveling: ja


8
Pluspunten
 
Verbeterpunten
 
Agri Link
Dronten

Gepubliceerd op: 25/06/2018
Aanbeveling: ja


7
Pluspunten
Informatie, proefdrukken, wijzigingen op alles hele snelle reacties.
Verbeterpunten
 
Klant

Gepubliceerd op: 18/06/2018
Aanbeveling: ja


10
Pluspunten
Zeer tevreden met het reclamebord.
Snelle levering
Verbeterpunten
 
Prijs
Betrouwbaarheid
Kwaliteit
Afspraken nakomen
Snelheid/Levertijd
Voetzorg Hardenberg
Hardenberg

Gepubliceerd op: 01/02/2018
Aanbeveling: ja


8
Pluspunten
Prima service: duidelijke website, overleg en gemakkelijk aanpassingen gedaan in het ontwerp, snelle levering, goede prijs.
Verbeterpunten
Voorstellen/mogelijkheden rond bevestigingsmethodes en eventueel bijleveren van materiaal (of bv reeds boorgaten maken) zou een fijne extra service zijn.
Prijs
Communicatie
Afspraken nakomen
Personeel
Snelheid/Levertijd
Kennis & Vakmanschap
Kwaliteit
Betrouwbaarheid
EFT-Waasland
Stekene

Gepubliceerd op: 28/01/2018
Aanbeveling: ja


9
Pluspunten
Ik had jullie al eerder willen mailen, maar bij deze.
Ik ben echt zeer tevreden over mijn bord. Morgen wordt hij opgehangen. De wijze waarop jullie dit hebben gedaan, de kwaliteit, echt heel erg goed. Complimenten.
Verbeterpunten
 
Prijs
Communicatie
Afspraken nakomen
Personeel
Snelheid/Levertijd
Nazorg & Garantie
Kwaliteit
Betrouwbaarheid
Kennis & Vakmanschap
YourTravel John Admiraal
Heiloo/Schagen

Gepubliceerd op: 28/01/2018
Aanbeveling: ja


9
Pluspunten
Ik had een reclamebord voor in mijn tuin nodig. Nadat ik had gebeld om mijn wensen door te spreken kreeg ik een mooi ontwerp opgestuurd. Helemaal zo als ik wilde! Ik heb hier gelijk akkoord op gegeven, binnen een week had ik mijn bord binnen. Top service!
Verbeterpunten
Ik had het reclamebord liever een dag eerder in huis gehad. Maar dat is dan ook het enige kritiekpunt.
Prijs
Communicatie
Afspraken nakomen
Personeel
Snelheid/Levertijd
Kennis & Vakmanschap
Kwaliteit
Betrouwbaarheid
Alisha
Heemskerk

Gepubliceerd op: 06/12/2017
Aanbeveling: ja


Laden...
Meer beoordelingen...
Disclaimer