Bedrijfsgegevens

Website: http://www.muurteksten.nl
Adres: Oude Middenweg 231Q 2491 AG
Plaats: Den Haag
Telefoon: 0703010218

KiyOh uitgangspunten:

  • Alle klanten mogen beoordelen
  • Beoordelingen voldoen aan de richtlijnen 
  • Controles om valse beoordelingen zoveel mogelijk tegen te gaan: Lees meer.
  • Meld misbruik of andere zaken hier.
  • Onvoldoendes (reviewscore lager dan 6) zijn 14 dagen na plaatsing zichtbaar op deze pagina.

Reclame ABC
totaal score
8.1
Prijs
8
Betrouwbaarheid
9.2
Kwaliteit
8.5
Snelheid/Levertijd
8.8
Beoordelen
Laatste beoordeling
16 dagen geleden
Legenda
> 90 dagen
30 - 90 dagen
< 30 dagen
13 beoordelingen (12 maanden)
451 beoordelingen (totaal)
11945 keer bekeken
100% beveelt dit bedrijf aan

KiyOh uitgangspunten:

  • Alle klanten mogen beoordelen
  • Beoordelingen voldoen aan de richtlijnen 
  • Controles om valse beoordelingen zoveel mogelijk tegen te gaan: Lees meer.
  • Meld misbruik of andere zaken hier.
  • Onvoldoendes (reviewscore lager dan 6) zijn 14 dagen na plaatsing zichtbaar op deze pagina.

Filter beoordelingen op aantal sterren in afgelopen 12 maanden
62% (8)
23% (3)
8% (1)
0% (0)
8% (1)

Klantbeoordelingen

9
Pluspunten
Snel en vakkundig.
Verbeterpunten
 
Prijs
Betrouwbaarheid
Kwaliteit
Snelheid/Levertijd
Serdal Yilmaz/Uitzendbureau Flexibel B.V.
Den Haag

Gepubliceerd op: 06/06/2018
Aanbeveling: ja
Bedrijf

50+ medewerkers
10
Pluspunten
maken originele ontwerpen en hebben alles in 1 hand.
Verbeterpunten
 
Prijs
Betrouwbaarheid
Kwaliteit
Snelheid/Levertijd
altijd voorhanden
Den Haag

Gepubliceerd op: 11/04/2018
Aanbeveling: ja
Bedrijf

1-5 medewerkers
7
Pluspunten
 
Verbeterpunten
Placemats niet in een rol leveren
In een rol komen ze rond uit de doos en moet je ze eerst ergens onderlegger om zerecht te laten trekken
Prijs
Kwaliteit
Snelheid/Levertijd
Klant
Oosterhout

Gepubliceerd op: 03/04/2018
Aanbeveling: ja
Particulier

Jong stel <35 jaar
9
Pluspunten
Voor een spoedlevertijd heb ik -conform wat ze aangaven op de site- telefonisch contact opgenomen. Gelukkig was het product op voorraad en kon het direct verzonden worden.
Verbeterpunten
Alhoewel de bestelling op woensdag is verzonden, kwam het pas op vrijdag binnen. Dat was overigens op tijd (had het zaterdag pas nodig), maar ik had eigenlijk een 'next-day-delivery' verwacht.
Prijs
Betrouwbaarheid
Kwaliteit
Snelheid/Levertijd
Tom
Nieuwegein

Gepubliceerd op: 26/03/2018
Aanbeveling: ja
Bedrijf

6-15 medewerkers
7
Pluspunten
 
Verbeterpunten
 
Prijs
Betrouwbaarheid
Kwaliteit
Snelheid/Levertijd
Klant

Gepubliceerd op: 28/02/2018
Aanbeveling: ja
Particulier

Gezin 35-55 jr
10
Pluspunten
 
Verbeterpunten
 
Prijs
Betrouwbaarheid
Kwaliteit
Snelheid/Levertijd
rw
br

Gepubliceerd op: 24/02/2018
Aanbeveling: ja
Particulier

Jong stel <35 jaar
10
Pluspunten
 
Verbeterpunten
 
Bert
Alkmaar

Gepubliceerd op: 07/01/2018
Aanbeveling: ja


10
Pluspunten
Prima product met prima levering!!
Verbeterpunten
 
Barry
Spijkenisse

Gepubliceerd op: 10/12/2017
Aanbeveling: ja


5
Pluspunten
 
Verbeterpunten
If you send package VIA post.nl will be ok. DHL is always a problem for working people. ..
Antwoord Reclame ABC
Beste Karol,

Bedankt voor je beoordeling en de tip!
DHL is voor ons een belangrijke partner voor de leveringen van de bestellingen.
Wij bieden de mogelijkheid om eventueel op een ander adres te leveren. Daarnaast zijn er een tal van ophaalpunten. Ik neem aan dat je bestelling wel in orde is? Kan je ons dit nog even bevestigen?

Met vriendelijke groeten,

Etienne
Klant

Gepubliceerd op: 15/11/2017
Aanbeveling: ja


1
Pluspunten
Geen idee
Verbeterpunten
Ik heb van jullie niks besteld en ontvangen. Stond wel mijn naam en schijnbaar ook mijn e-mail adres, maar een heel ander adres. Foutje?
Klant

Gepubliceerd op: 04/11/2017
Aanbeveling: ja


Laden...
Meer beoordelingen...
Disclaimer