Website: https://www.phonerepairs.nl/
Adres: Ploossche hof 13 5233 HA
Plaats: 's-Hertogenbosch
Telefoon: 073 - 8220013
Phone Repairs is de smartphone en tablet reparatie specialist. Klaar terwijl u meekijkt! Binnen 30 minuten, Ook voor toestellen die minder mainstream zijn. Wij verkopen ook Refurbished Smartphone en tablets, 3 minuten vanaf de snelwegen A2, A58, A59 gelegen, Gratis parkeren voor de deur.
Wij repareren de volgende merken:
- iPhone
- Elephone
- Umi
- Essential Phone
- Asus Zenfone
Is het glas gebroken of het LCD scherm kapot van uw smartphone? Is de accu aan vervanging toe? Of is er een knop defect? Laat het dan snel en vakkundig repareren door Phone Repairs Den Bosch. Phone Repairs Den Bosch heeft het grootste aanbod smartphone en tablet reparaties van Nederland. Wij gebruiken voor alle reparaties uitsluitend originele onderdelen.
Wij helpen graag personen en organisaties om hun smartphone, tablet weer zo goed als nieuw te krijgen. Hiervoor leveren wij reparaties tegen zeer scherpe tarieven en met onze betrouwbare service, zodat u keer op keer weer op onze dienstverlening vertrouwd.
Op KiyOh vindt u reviews van ervaringen met onze producten en diensten. Klanten kunnen hier onafhankelijk hun ervaringen achterlaten door middel van recensies. Eventule klachten worden direct door een van onze medewerkers behandeld.