Partners

U kunt KiyOh volledig automatiseren wanneer uw webshop is aangesloten bij onderstaande partners. Elke klant krijgt automatisch een uitnodiging voor een beoordeling na een bestelling in de webshop. En dat is mooi, want zo kan iedereen een oordeel geven, zonder dat u er omkijken naar heeft.

Staat het platform van uw webshop er niet tussen? Geen probleem. Kiyoh heeft dan nog twee andere oplossingen die eenvoudig zijn te integreren in uw webshop. We kunnen een script aanleveren dat uw webbouwer eenvoudig installeert of u kunt gebruik maken van onze Easy Invite Link die u kunt opnemen in uw eigen email template. Mail ons voor meer informatie.

De beoordelingen van KiyOh worden opgenomen in Google Shopping en Google Adwords (gele sterren).

Ook partner worden? Neem dan contact op met ons (info@kiyoh.nl).

KEURMERKEN

       


  Kiyoh is als enige reviewsysteem door Thuiswinkel.org gekozen om de Thuiswinkel Waarborg Reviews te faciliteren. Dit review systeem draait volledig op de Kiyoh technologie in huisstijl van Thuiswinkel.org. Thuiswinkel.org leden kunnen het Kiyoh systeem gebruiken in look en feel van Thuiswinkel.org en zo profiteren van de bekendheid en vertrouwdheid van het Thuiswinkel.org. u kunt zich hier aanmelden: www.thuiswinkel.org/bedrijven/lidmaatschap/reviews. Bent u geen Thuiswinkel lid of overweegt u lid te worden? Dan kunt u uiteraard gebruik maken van dit reviewsysteem. Neem dan contact met ons op.
 


 
 

De Stichting Webshop Keurmerk is sinds 2001 dé brancheorganisatie en hét Thuiswinkel Webwinkelkeurmerk van thuiswinkels die hun producten en diensten voornamelijk via internet aanbieden. Met meer dan 27.000 aanmeldingen en 6200 aangesloten webwinkels in Nederland en bijna 6900 webshops wereldwijd (Niet alle webshops willen vermeld staan maar bij twijfel kan navraag bij ons worden gedaan) is de Stichting het grootste erkende Keurmerk van Nederland.


WEBSHOP SYSTEMEN
 
  Lightspeed wordt ook wel de Apple onder de webshop systemen genoemd. Het is een gebruiksvriendelijk webshopsysteem, met meer dan 150 integraties, waaronder nationale en internationale betaalmethoden, verzendmethoden en veel mooie designs. Veel Kiyoh gebruikers hebben een webshop bij Lightspeed. Een koppeling met Kiyoh is ook mogelijk: https://www.lightspeedhq.nl/ecommerce/store/apps/kiyoh/
 
   Magento Plugin voor automatisch verzamelen van beoordelingen. Alle webshops die gebouwd zijn in Magento 1 en Magento 2 kunnen de Kiyoh koppeling eenvoudig installeren. Na installatie wordt er automatisch na een bestelling in uw webshop een beoordeling gevraagd aan de klant. U kunt ook een vertraging instellen. hier vind u de nieuwste Magento Koppeling:
https://kiyoh-documentation.interactivated.me/modules
 
 
 
PrestaShop Module voor automatisch verzamelen van beoordelingen. Alle webshops die gebruik maken van PrestaShop kunnen deze koppeling installeren en instellen. Daarna worden uitnodigingen automatisch verstuurd na een bestelling/verzending op het moment dat u dit instelt. U kunt de koppeling vinden op:
https://kiyoh-documentation.interactivated.me/modules/kiyoh-prestashop
 
 
        
  CCV Shop is de alles-in-één oplossing voor zowel de beginnende als de ervaren webwinkelier. Met CCV Shop heeft u een webshop inclusief hosting, updates en support, voor een vast maandelijks bedrag. Alle technische zaken worden u uit handen genomen, zodat u zich volledig kunt richten op de verkoop van uw producten. CCV Shop biedt u talloze mogelijkheden om te groeien. Voor de CCV & Kiyoh app:https://www.ccvshop.nl/app-store-detail?id=11825
 
 

  Met Mijnwebwinkel maak je gemakkelijk je eigen webshop. Alle functies die je nodig hebt, altijd gratis.
Wij geloven dat een webwinkel voor iedereen bereikbaar moet zijn. Sinds onze oprichting in 2005 hebben we dan ook maar één doel: iedereen voorzien van een eigen, succesvolle webwinkel.
Instellingen: https://www.mijnwebwinkel.nl/support/vraag-en-antwoord/hoe-gebruik-ik-kiyoh


  WooCommerce (WordPress) voor automatisch verzamelen van beoordelingen. Alle webshops die gebruik maken van het WooCommerce (WordPress) webshop systeem kunnen deze koppeling installeren en instellen. Daarna worden uitnodigingen automatisch verstuurd na een bestelling/verzending op het moment dat u dit instelt. U kunt hier de nieuwste versie downloaden: https://kiyoh-documentation.interactivated.me/modules/kiyoh-woocommerce    
   Starteenwinkel.nl is een zeer gebruiksvriendelijk webwinkelplatform, waar ondernemers binnen 6 simpele stappen gemakkelijk zelfstandig een professionele en complete eigen webwinkel kunnen starten. Immers de drempel om daadwerkelijk een online winkel te starten wordt door veel ondernemers als hoog ervaren. Voor die ondernemers biedt Starteenwinkel.nl dé ultieme uitkomst. Hiervoor is geen technische internet kennis nodig. Binnen no time start u uw eigen webwinkel, inclusief onmisbare functies als voorraadbeheer, assortimentsbeheer, een uitgebreide vormgeving functie en het bieden van diverse voorkomende betaalmethodes voor uw klanten.
 
   Shoppagina.nl is de webshop oplossing voor iedereen die een webshop wil beginnen. Je kiest het juiste pakket en binnen 5 minuten ben je online met je eigen webshop! Er is verder geen technische kennis vereist om producten te plaatsen. Geen gedoe met het koppelen van iDEAL. Tijdens de registratie van je webshop wordt automatisch een iDEAL account voor je aangemaakt. Je hoeft verder niets te regelen. Ga nu aan de slag met je webshop!
 
   Shoptrader biedt kant-en-klare webwinkels voor kleine en grote ondernemers. De formule is simpel: De mooiste webwinkels + de meeste shopfuncties + de allerscherpste tarieven = Uw succesvolle webwinkel! Kijk ook op www.shoptrader.nl. In België staat Shoptrader bekend onder de naam Webshopbeginnen.be.

 
 

  One-Stop-Webshop zet haar eigen praktijkervaring in het runnen van een webshops tegenwoordig in voor andere webshops. De oprichters runnen vanaf 2004 de webshops: Kaffeepadshop en Coffeepodshop. Bij One Stop Webshop begin je direct een webwinkel, die zo is ingericht dat voor jou de optimale mix ontstaat op het gebied van klanten binnenhalen en behouden, verkopen realiseren, betalingen ontvangen en het versturen van jouw producten.
 
 
      
        
  Myshop.com (voorheen MijnWinkel.nl) is de marktleider in online webshop en bestelsystemen met meer dan 1700 klanten waaronder XS4all, KLM, TNT en Sanoma! Mijnwinkel is opgezet door Durk Jan de Bruin (oprichter Startpagina.nl). De kracht van MyShop ligt in de naadloze omzetting van een (excel)-spreadsheet of eigen database, in een geavanceerde webwinkel en het eenvoudig opzetten van meerdere webwinkels om goed gevonden te worden in Google. Kijk op Myshop.com.
 
 

  Onze filosofie is in feite heel erg simpel, hoe beter het met jou gaat, des te beter het met ons gaat. Wanneer jij niets verkoopt, hoef je ook niets te betalen.De enige kosten die je ooit zult hebben bij Luondo webwinkels is 25 cent per afgeronde bestelling. Wanneer je bijvoorbeeld 10 bestellingen per maand hebt, betaal je slechts 2,50 euro. Lijkt ons wel zo eerlijk! Er zijn geen andere 'verborgen kosten'. www.luondo.nl
 
 

  Met een webshop van beginjewebshop.nl maak je de perfect start. Naast dat wij helpen bij het opbouwen van de webshop is ons systeem ook nog eens zo eenvoudig dat echt iedere startende webshop ondernemer ermee over weg kan.
 
 
      
           
  PromoCat is de onafhankelijke aanbieder van promotionele webwinkels voor de promotionele branche. Onze focus ligt op het realiseren van meer omzet, meer inzicht en meer gemak voor aangesloten distributeurs en suppliers. Door onze koppeling met KiyOh kunnen onze klanten de eigen tevredenheidsscore continue meten en verbeteren.
 
 

  Elexioshop.nl bouwt webshops waar gebruiksvriendelijkheid voorop staat. De dienstverlening omvat het volledige e-commerce gebied: advies, design, installatie, configuratie, maatwerk, hosting, support en shopmanagement. Kijk verder op Elexioshop.nl.
 
 

  Zen Cart is een open source e-commerce systeem om webshops eenvoudig te ontwikkelen en te beheren. Webshops van Zen Cart kunnen automatisch beoordelingen vragen na een bestelling in de shop. U kunt via deze link de module downloaden of laten installeren door Getzenned.
 
 

  Propellor is een intelligent E-commerce platform dat volledig om en rond customer data is ontwikkeld. Wij doen slimme dingen met alles wat klanten ons vertellen en stemmen de webshop af op hun voorkeur. Daarbij is ‘conversie’ ons speerpunt. Een koppeling met KiyOh zorgt bijvoorbeeld voor meer vertrouwen bij de klant, wat direct leidt tot betere verkoopresultaten.

Propellor beweegt mee met uw organisatie. De software sluit naadloos aan op uw ERP of boekhoudpakket, marktplaatsen, leveranciers en vervoerders, maar ook op de systemen van uw klanten. Propellor is één handzaam pakket waarmee u alles regelt. Meer informatie vindt u op www.propellor.eu
 
 

Afosto
  Afosto faciliteert de winkelier door middel van een online platform, waarin iedere winkelier makkelijk zijn/haar online- en fysieke winkel kan onderbrengen. Dit platform met een online kassasysteem, een webshop en een interactieve etalage (InStore) maakt winkeliers klaar voor de toekomst van retail en en blijft ze ondersteunen op alle fronten door constant innovatief te zijn. Om aan te tonen dat ze graag meedenkt en realistisch wil ondernemen, wil Afosto extra benadrukken dat het Afosto Platform, de hierin aangeboden pakketten en de apparatuur/techniek, ongelooflijk laagdrempelig zijn. De instapkosten zijn ten opzichte van andere aanbieders met soortgelijke diensten/producten lachwekkend laag en toch is het platform kwalitatief van hoog niveau.
 

OneToShop
  Onetoshop is een uitgebreid webwinkelplatform dat opvalt door het gebruiksgemak en vele mogelijkheden. Het platform verzorgt ook de hosting en het onderhoud van uw webshop, zodat u zonder moeilijke handelingen direct aan de slag kunt. Of u nu een startende webwinkelier bent, of al jaren vele producten verhandelt, Onetoshop biedt alle functies die u van een webshop verwacht tegen een zeer scherp maandtarief.
 

Xelshop
  Met de geavanceerde webshop software van Xelshop creëert u veilig en eenvoudig een webwinkel die geschikt is voor zowel b2b als b2c verkoop en gecustomized kan worden om aan al uw wensen te voldoen. Ook is het mogelijk om een webshop helemaal op maat te laten bouwen. XELshop biedt verschillende, bij de prijs inbegrepen, functionaliteiten, die ervoor zorgen dat uw webshop direct de concurrentie aan kan gaan met andere webwinkels.
 
OVERIGE KIYOH PARTNERS
 
 
 
 
  Channable is een online tool waarmee je jouw datafeed(s) kunt beheren, optimaliseren en exporteren naar ieder gewenst kanaal. Zo kan er een datafeed gegenereerd worden voor Kiyoh, maar ook voor vergelijkingssites, marktplaatsen of affiliate platforms wereldwijd. Al vanaf 19 euro per maand kun je aan de slag gaan met Channable, waarbij geen extra kosten gerekend worden. Verder is alles maandelijks opzegbaar en biedt Channable zelfs diverse mogelijkheden indien er geen datafeed beschikbaar is. Vind hier meer informatie.
 
 
      
   
  KiyOh werkt samen met de KvK. De KvK biedt verschillende cursussen en trainingen aan voor startende webshops. Hierin worden startende webshop eigenaren wegwijs gemaakt over allerlei zaken die bij een webshop komen kijken. Het vragen van feedback aan klanten is hier een onderdeel van, waarbij de werking van KiyOh wordt uitgelicht.
 
 
 
   
  Jira ICT is een professionele kennisdienstverlener op het gebied van open-source webapplicaties zoals Magento en Joomla!. Dankzij een diepgaande kennis, een jarenlange praktijkervaring en een groot enthousiasme gaat Jira ICT enkele stappen verder dan de rest. Via cursussen en workshops – zowel regulier als maatwerk – helpen wij u graag op weg bij het opbouwen van een eigen website of webshop. Naast educatie houdt Jira ICT zich ook bezig met diverse andere vakgebieden: Zo houden wij ons bezig met technische consults, site implementatie, extensie ontwikkeling, security audits, webserverbeheer en performance optimalisatie. Met dit brede scala van activiteiten is Jira ICT een echte all-round expert. Meer informatie over Jira ICT kunt u vinden op www.jira.nl.
 
 

Scoupz

 

Scoupz de grootste no-nonsense vergelijkingssite van Nederland.

Internetconsumenten komen naar Scoupz om zich daar te oriënteren. Ze kijken wat rond of ze voeren een gerichte zoekopdracht in en slaan actief aan het vergelijken. Ze willen de laagste prijs, de beste service en zekerheid. Met één klik kiezen ze binnen Scoupz voor het product dat het beste bij hen past. Dat van jouw, hopelijk. Je verwerkt vervolgens geheel zelf de transactie, binnen jullie eigen webdomein, onder je eigen voorwaarden.

Scoupz bemoeit zich niet met je omzet welke wordt gegenereerd vanuit de website. Het aantal clicks per uur, dag of maand is voor Scoupz van géén belang. Je betaalt een vast maandbedrag en weet dus precies wat de kosten zijn. Daar komen geen ‘verbruikskosten’ of wat dan ook bij.

Maak nu kennis met Scoupz door uw winkel aan te melden. 

Met Shops United krijg je hulp bij het slim én goedkoop verzenden van je webshop pakketten. Via het online verzendsysteem maak je binnen een paar klikken verzendlabels aan van DHL, FedEx Cross Border, Fietskoeriers.nl, PostNL en Sandd. Hierdoor ben je niet afhankelijk van 1 vervoerder maar kan je altijd snel switchen zonder gedoe. Tegelijkertijd lift je mee op het pakketvolume, opgebouwd door ruim 2.000 tevreden webwinkels, en bespaar je vele duizenden euro’s op jaarbasis! Koppel je webshop en het handmatig aanmaken van verzendlabels is verleden tijd. Benieuwd wat je kan besparen? Bekijk onze tarieven en open nu je gratis account! shops-united.nl

 


Link Partners
Klantervaringen.startkabel.nl: alles over klantervaringen
Webwinkelforum.nl:
het forum voor webshops!
Webwinkelopzetten.nl: informatie voor startende ondernemers
Webwinkelweblog: actueel webwinkel nieuws
Startkabel: alle e-commerce bedrijven bij elkaar.


Start met KiyOhWij kunnen wel mooie praatjes houden, maar het is beter als u eerst zelf KiyOh uitprobeert, net als 8.000 webshops die u al voor gingen. U verzamelt snel uw eerste reviews!

Hier aanmelden voor de gratis proefperiode.

KiyOh is als enige reviewpartij door Thuiswinkel.org gekozen om de Thuiswinkel Waarborg Reviews te mogen faciliteren. Thuiswinkel leden kunnen het KiyOh systeem gebruiken in look en feel van Thuiswinkel.org. Bent u nu geen lid of overweegt u dit in de toekomst? Dan kunt u uiteraard gewoon met KiyOh reviews starten. Net als duizenden webshops die u voorgingen.
  • Probeer KiyOh 4 weken gratis en vrijblijvend
  • Na aanmelden direct aan de slag 
  • Telefonisch Opstartservice!

Na de proeftijd (of eerder) kunt u eenvoudig een pakket kiezen dat bij uw wensen past. 
20% conversieverhoging: Bekijk het voorbeeld


Daarnaast is KiyOh official Google Partner. Alle KiyOh reviews worden opgenomen in Google Shopping en in uw Google Adwords campagnes. Bovendien kunt u met de Facebook integratie uw bereik vergroten!