Lightspeed plug-in

12/07/2019

 De nieuwe Lightspeed plug-in voor Kiyoh is vanaf vandaag beschikbaar. De plug-in maakt het mogelijk om je klanten automatisch uit te nodigen en je reviewwidget te plaatsen.

Daarnaast zet je eenvoudig reviewdata op je website zodat Google, na indexatie, sterren toont bij je organische zoekresultaten.

Het realiseren van de plug-in heeft lang geduurd. We willen je daarom bedanken voor het geduld, de feedback en nogmaals ons excuses maken voor het ongemak.

             De nieuwe plug-in is te vinden in de Lightspeed appstore.

             Om de installatie juist uit te voeren, kan je de nieuwe handleiding raadplegen.

Hulp nodig?

Uiteraard staan we voor je klaar als er iets niet lukt. Raadpleeg onze FAQ, neem contact op met jouw persoonlijke reviewadviseur via info@kiyoh.nl of bel 013-7009708.Terug naar de vorige pagina

Start met KiyOhWij kunnen wel mooie praatjes houden, maar het is beter als u eerst zelf KiyOh uitprobeert, net als 8.000 webshops die u al voor gingen. U verzamelt snel uw eerste reviews!

Hier aanmelden voor de gratis proefperiode.

KiyOh is als enige reviewpartij door Thuiswinkel.org gekozen om de Thuiswinkel Waarborg Reviews te mogen faciliteren. Thuiswinkel leden kunnen het KiyOh systeem gebruiken in look en feel van Thuiswinkel.org. Bent u nu geen lid of overweegt u dit in de toekomst? Dan kunt u uiteraard gewoon met KiyOh reviews starten. Net als duizenden webshops die u voorgingen.
  • Probeer KiyOh 4 weken gratis en vrijblijvend
  • Na aanmelden direct aan de slag 
  • Telefonisch Opstartservice!

Na de proeftijd (of eerder) kunt u eenvoudig een pakket kiezen dat bij uw wensen past. 
20% conversieverhoging: Bekijk het voorbeeld


Daarnaast is KiyOh official Google Partner. Alle KiyOh reviews worden opgenomen in Google Shopping en in uw Google Adwords campagnes. Bovendien kunt u met de Facebook integratie uw bereik vergroten!

Copyright © 2008 - 2020 KiyOh  |  Meld misbruik  -  Privacybeleid  -  Gebruikersvoorwaarden  -  Contact  -  FAQ