Een nieuw logo en design voor Kiyoh

04/11/2016

Een nieuw logo en design voor Kiyoh

Er is de afgelopen maanden hard gewerkt aan een nieuw logo en design, op deze pagina ziet u alvast een preview.

Het nieuwe logo is zorgvuldig ontworpen door een gerenommeerd ontwerpbureau, verantwoordelijk voor de logo’s van o.a. Heineken, Gamma en Douwe Egberts. Zoals u weet en wellicht inmiddels al heeft ervaren zijn reviews voor consumenten belangrijk in het koopproces: maar liefst 8 op de 10 consumenten wordt beïnvloed door reviews bij het doen van een aankoop. Deze nieuwe huisstijl zal daarin verder helpen om de reviews een meer eigentijdse en betrouwbare uitstraling te geven die het verdient!

Het nieuwe design en logo zal gefaseerd beschikbaar gemaakt worden in de loop van november 2016. Daarmee wordt ook de widget vernieuwd. Uiteraard willen we het u zo gemakkelijk mogelijk maken, dus u hoeft zelf niets te doen! Heeft u zelf een Kiyoh logo op uw website geplaatst in plaats van de widget? In dat geval dient u wel zelf het nieuwe Kiyoh logo te plaatsen.

Mocht u gebruik maken van een Thuiswinkel Waarborg Widget, Webshop Keurmerk Widget of BEcommerce Widget ? De review widget zal dan voor u niet veranderen en blijft daarmee zoals deze nu is.

Heeft u vragen of wilt u meer advies over hoe u uw reviews zo optimaal mogelijk kunt inzetten? Neem dan contact op met uw Kiyoh reviewadviseur via 013-7009708 of via info@kiyoh.nl.


Preview homepagina:


Preview reviewpagina:


Preview beoordelingsformulier:


Preview widget:


Terug naar de vorige pagina

Start met KiyOhWij kunnen wel mooie praatjes houden, maar het is beter als u eerst zelf KiyOh uitprobeert, net als 8.000 webshops die u al voor gingen. U verzamelt snel uw eerste reviews!

Hier aanmelden voor de gratis proefperiode.

KiyOh is als enige reviewpartij door Thuiswinkel.org gekozen om de Thuiswinkel Waarborg Reviews te mogen faciliteren. Thuiswinkel leden kunnen het KiyOh systeem gebruiken in look en feel van Thuiswinkel.org. Bent u nu geen lid of overweegt u dit in de toekomst? Dan kunt u uiteraard gewoon met KiyOh reviews starten. Net als duizenden webshops die u voorgingen.
  • Probeer KiyOh 4 weken gratis en vrijblijvend
  • Na aanmelden direct aan de slag 
  • Telefonisch Opstartservice!

Na de proeftijd (of eerder) kunt u eenvoudig een pakket kiezen dat bij uw wensen past. 
20% conversieverhoging: Bekijk het voorbeeld


Daarnaast is KiyOh official Google Partner. Alle KiyOh reviews worden opgenomen in Google Shopping en in uw Google Adwords campagnes. Bovendien kunt u met de Facebook integratie uw bereik vergroten!

Copyright © 2008 - 2019 KiyOh  |  Meld misbruik  -  Privacybeleid  -  Gebruikersvoorwaarden  -  Contact  -  FAQ