Samenwerking Webshop Keurmerk en KiyOh

18/05/2016

Samenwerking Stichting Webshop Keurmerk en KiyOh

 

Amsterdam, 18 mei 2016 - De grootse brancheorganisatie van webshops in Nederland en België, Stichting Webshop Keurmerk, en KiyOh bundelen hun krachten. Per direct kunnen alle - meer dan 5.000 - webshopleden van Webshop Keurmerk zich aanmelden voor de Webshop Keurmerk reviews. 

 

Gratis reviewsysteem voor leden

Consumenten die online bestellen willen de zekerheid en het vertrouwen dat een webshop gecertificeerd is en door reviews de ervaringen van andere consumenten zien. Vanwege toenemende online fraude en oplichting zoeken consumenten steeds meer die zekerheid. De samenwerking tussen Webshop Keurmerk en KiyOh (onderdeel van DTG) maakt dat mogelijk. Onderdeel van de samenwerking is dat iedere aangesloten webshop een gratis reviewsysteem krijgt dat bij het lidmaatschap van Webshop Keurmerk inbegrepen is. Dit betekent dat er vanaf nu voor Nederland een onafhankelijke brancheorganisatie en omnichannel keurmerk bestaat dat ook gratis reviews aanbiedt zonder verborgen kosten. Zowel de belangen van de consumenten als de webwinkels worden behartigd. Consumenten die online bestellen krijgen meer zekerheid en vertrouwen omdat men weet dat een webshop gecertificeerd is en door de reviews zijn de ervaringen van andere consumenten in een oogopslag duidelijk. KiyOh gaat het reviewonderdeel voor de leden verzorgen.

 

Conversieverhogend

In de praktijk blijkt een combinatie conversieverhogend te werken aangezien consumenten meer vertrouwen hebben in de webshops welke aangesloten zijn bij de brancheorganisatie en het keurmerk. Daarnaast krijgen alle leden van Webshop Keurmerk op korte termijn een vermelding op detelefoongids.nl binnen de nieuwe categorie Webshops.  Indien een webwinkel meer functies wil, bestaat er een betaalde variant met meer mogelijkheden. De aangesloten winkels die nu gebruik maken van een ander reviewsysteem (zoals Trustpilot, Trusted Shops, Feedbackcompany, eKomi) kunnen gebruik maken van de overstapservice.

 

Omnichannel keurmerk

De nieuwe samenwerking gaat de leden van Webshop Keurmerk meer voordelen geven. Veel leden gebruiken al het KiyOh reviewsysteem en kunnen eenvoudig switchen. “Consumenten moeten veilig en betrouwbaar online kunnen shoppen. Het Webshop Keurmerk is al het grootste onafhankelijke omnichannel keurmerk maar biedt nu tevens de goedkoopste en meest verregaande totaaloplossing voor webshops en nog meer vertrouwen voor de consument. Dat laatste is echt nodig in deze tijd waarbij de fraude op internet toeneemt”, aldus Mark Teurlings, voorzitter van Stichting Webshop Keurmerk. “KiyOh is het meest gebruikte reviewplatform in Nederland. De expertise in reviews, de goede helpdesk, de sterke positie in Nederland en de vele overlappende klanten, maakt dit de beste partner voor onze leden.”  

 

Meer informatie: www.kiyoh.nl/webshop-keurmerk/aanmelden

 

Terug naar de vorige pagina

Start met KiyOhWij kunnen wel mooie praatjes houden, maar het is beter als u eerst zelf KiyOh uitprobeert, net als 8.000 webshops die u al voor gingen. U verzamelt snel uw eerste reviews!

Hier aanmelden voor de gratis proefperiode.

KiyOh is als enige reviewpartij door Thuiswinkel.org gekozen om de Thuiswinkel Waarborg Reviews te mogen faciliteren. Thuiswinkel leden kunnen het KiyOh systeem gebruiken in look en feel van Thuiswinkel.org. Bent u nu geen lid of overweegt u dit in de toekomst? Dan kunt u uiteraard gewoon met KiyOh reviews starten. Net als duizenden webshops die u voorgingen.
  • Probeer KiyOh 4 weken gratis en vrijblijvend
  • Na aanmelden direct aan de slag 
  • Telefonisch Opstartservice!

Na de proeftijd (of eerder) kunt u eenvoudig een pakket kiezen dat bij uw wensen past. 
20% conversieverhoging: Bekijk het voorbeeld


Daarnaast is KiyOh official Google Partner. Alle KiyOh reviews worden opgenomen in Google Shopping en in uw Google Adwords campagnes. Bovendien kunt u met de Facebook integratie uw bereik vergroten!

Copyright © 2008 - 2018 KiyOh  |  Meld misbruik  -  Privacybeleid  -  Gebruikersvoorwaarden  -  Contact  -  FAQ