Aanmelden Webshop Keurmerk

Voor de klanten van Kiyoh is er een speciale prijsafspraak gemaakt met Webshop Keurmerk. Klanten van Kiyoh krijgen 6 maanden korting op de prijs van het lidmaatschap voor het eerste jaar. Daarmee betalen zij in plaats van €195,00 per jaar nu €97,50 per jaar. Klanten van Kiyoh kunnen tijdens het aanmeldproces bij Webshop Keurmerk via www.keurmerk.info bij stap 5 kiezen voor Kiyoh. Webshop Keurmerk zal de korting dan automatisch verwerken. 

Start met KiyOhWij kunnen wel mooie praatjes houden, maar het is beter als u eerst zelf KiyOh uitprobeert, net als 8.000 webshops die u al voor gingen. U verzamelt snel uw eerste reviews!

Hier aanmelden voor de gratis proefperiode.

KiyOh is als enige reviewpartij door Thuiswinkel.org gekozen om de Thuiswinkel Waarborg Reviews te mogen faciliteren. Thuiswinkel leden kunnen het KiyOh systeem gebruiken in look en feel van Thuiswinkel.org. Bent u nu geen lid of overweegt u dit in de toekomst? Dan kunt u uiteraard gewoon met KiyOh reviews starten. Net als duizenden webshops die u voorgingen.
  • Probeer KiyOh 4 weken gratis en vrijblijvend
  • Na aanmelden direct aan de slag 
  • Telefonisch Opstartservice!

Na de proeftijd (of eerder) kunt u eenvoudig een pakket kiezen dat bij uw wensen past. 
20% conversieverhoging: Bekijk het voorbeeld


Daarnaast is KiyOh official Google Partner. Alle KiyOh reviews worden opgenomen in Google Shopping en in uw Google Adwords campagnes. Bovendien kunt u met de Facebook integratie uw bereik vergroten!