Bedrijfsgegevens

Website: http://happy-postcrossing.nl/
Adres: Gedempte Putten 13 8754 EG
Plaats: Makkum
Telefoon: +31 6 244 533 50

KiyOh uitgangspunten:

  • Alle klanten mogen beoordelen
  • Beoordelingen voldoen aan de richtlijnen 
  • Controles om valse beoordelingen zoveel mogelijk tegen te gaan: Lees meer.
  • Meld misbruik of andere zaken hier.
  • Onvoldoendes (reviewscore lager dan 6) zijn 14 dagen na plaatsing zichtbaar op deze pagina.

Happy Postcrossing
totaal score
9.4
Snelheid/Levertijd
9.5
Betrouwbaarheid
9.5
Beoordelen
Laatste beoordeling
1 dagen geleden
Legenda
> 90 dagen
30 - 90 dagen
< 30 dagen
238 beoordelingen (12 maanden)
976 beoordelingen (totaal)
7810 keer bekeken
100% beveelt dit bedrijf aan

KiyOh uitgangspunten:

  • Alle klanten mogen beoordelen
  • Beoordelingen voldoen aan de richtlijnen 
  • Controles om valse beoordelingen zoveel mogelijk tegen te gaan: Lees meer.
  • Meld misbruik of andere zaken hier.
  • Onvoldoendes (reviewscore lager dan 6) zijn 14 dagen na plaatsing zichtbaar op deze pagina.

Filter beoordelingen op aantal sterren in afgelopen 12 maanden
83% (197)
16% (39)
0% (1)
0% (1)
0% (0)

Klantbeoordelingen

3
Pluspunten
fast delivery
Verbeterpunten
The corners of the postcards are bent - very, very disappointing! The postcards were only put in thin envelope, without protecting 4 corners. The seller replied no need to change the way of wrapping because of one failure / problem. But as I saw the below reviews, I think I'm not the only one who receives the postcards with the corners bent!
Snelheid/Levertijd
Betrouwbaarheid
Antwoord Happy Postcrossing
I will try to explain it again to you, as i already did through e-mail.
Offcourse we offer to replace the cards with folded corners. But you say it was not necessary.

We have shipped over 10.000 orders the last years. Yes, offcourse there are a few packages with damage. But that aren't more then 10 in the last years.
So 10 packages damaged, on 10.000 orders.
That is 0,1% damage!

For 0,1% damage we can't change the whole way of wrapping.
As you can read in all our reviews, our customers loves our way of wrapping and there are very less with damaged postcards. But again: yes, there are a few!

We do not use thin envelopes, but we use bubble wrap envelopes and the cards are also protected with a paper bag.

Please let me know how i can help.
Ellena

Gepubliceerd op: 14/08/2018
Aanbeveling: ja

Eerste keer klant
10
Pluspunten
Makkelijke website, erg leuke en mooie kaarten.
Verbeterpunten
Geen
Snelheid/Levertijd
Betrouwbaarheid
Angela
ESCH

Gepubliceerd op: 12/08/2018
Aanbeveling: ja

Eerste keer klant
10
Pluspunten
Veel soorten kaarten, mooie kwaliteit en snelle levering. Ik ga hier zeker vaker kaarten bestellen.
Verbeterpunten
 
Snelheid/Levertijd
Betrouwbaarheid
Karima
Arnhem

Gepubliceerd op: 12/08/2018
Aanbeveling: ja

Eerste keer klant
10
Pluspunten
Zeer veel leuke kaartjes te krijgen. Ook b-setjes, die eigenlijk erg netjes bleken te zijn. Fijn!
Verbeterpunten
Nog meer stationary spulletjes aanbieden.
Snelheid/Levertijd
Betrouwbaarheid
Klant

Gepubliceerd op: 11/08/2018
Aanbeveling: ja

Vaker klant geweest
10
Pluspunten
duidelijke website
snelle levering
Verbeterpunten
gewoon zo doorgaan.
Snelheid/Levertijd
Betrouwbaarheid
Iena

Gepubliceerd op: 10/08/2018
Aanbeveling: ja

Vaker klant geweest
8
Pluspunten
Uitgebreid assortiment aan kaarten
Gebruiksvriendelijke site!
Verbeterpunten
Er waren te weinig enveloppen 14 op 14 in voorraad. Zeer jammer, want nu moet ik die nog afzonderlijk kopen.
Update: ik kreeg meteen een bericht met het voorstel om alsnog enveloppen te bestellen. De verzendkosten werden door de verkoper vergoed! Super service dus!
Snelheid/Levertijd
Betrouwbaarheid
Antwoord Happy Postcrossing
Hoi Inga,

Ach, wat jammer dat je mis hebt gegrepen. Inmiddels zijn ze weer op voorraad. Zal ik ze nasturen?

Met vriendelijke groet,
Hilda van Malsen
Happy Postcrossing
Klant

Gepubliceerd op: 10/08/2018
Aanbeveling: ja

Eerste keer klant
8
Pluspunten
Uitgebreid assortiment aan kaarten
Gebruiksvriendelijke site!
Verbeterpunten
Er waren te weinig enveloppen 14 op 14 in voorraad. Zeer jammer, want nu moet ik die nog afzonderlijk kopen.
Snelheid/Levertijd
Betrouwbaarheid

10/08/2018

Aanbeveling: ja

Eerste keer klant
10
Pluspunten
Mooie kaarten, snel bezorgd, dus op tijd in huis als kadootje :)
Verbeterpunten
 
Snelheid/Levertijd
Betrouwbaarheid
Laura

Gepubliceerd op: 09/08/2018
Aanbeveling: ja

Eerste keer klant
9
Pluspunten
 
Verbeterpunten
 
Snelheid/Levertijd
Betrouwbaarheid
jet

Gepubliceerd op: 05/08/2018
Aanbeveling: ja

Vaker klant geweest
10
Pluspunten
Een eerste kennismaking. Zal zeker niet de laatste zijn.
Verbeterpunten
 
Snelheid/Levertijd
Betrouwbaarheid
Klant

Gepubliceerd op: 04/08/2018
Aanbeveling: ja

Eerste keer klant
10
Pluspunten
Goede service. Ik kreeg snel antwoord op mijn vraag via whatsapp. Bestelt in het weekend, dinsdag in huis. Netjes verpakt, mooie kaartjes van goede kwaliteit.
Verbeterpunten
Gewoon zo doorgaan.
Snelheid/Levertijd
Betrouwbaarheid
Klant

Gepubliceerd op: 01/08/2018
Aanbeveling: ja

Eerste keer klant
Laden...
Meer beoordelingen...
Disclaimer