Handleiding SEOshop: app installatieOm de app te installeren

1.    De KiyOh app wordt geïnstalleerd vanuit de app store van SEOshop. De app is te vinden in de backend van uw SEOshop webshop (bereikbaar via
https://seoshop.webshopapp.com). Onder App Store vindt u het tabblad Apps, kijk in de categorie "reviews" of zoek op "Kiyoh".Volg de stappen die nodig zijn voor de installatie van de app.2.    Na de installatie wordt u doorgestuurd naar een inlog pagina van het KiyOh platform en kunt u inloggen met uw KiyOh gegevens.3.    Wanneer de koppeling is gemaakt, komt u op een configuratie scherm terecht waar u de instellingen voor uw shop kunt configureren. Op deze pagina vind u een uitleg over de verschillende opties. Er zijn twee manieren om een uitnodiging te sturen: "after order" en "after shipment". U kunt de uitnodiging automatisch laten versturen nadat de bestelling is gedaan (after order) of nadat de bestelling is verzonden (after shipment). Met de "days to wait" stelt u het aantal wachtdagen in. 'Days to wait' 1 staat voor 1 dag nadat de bestelling is gedaan (bij order) of is verstuurd (bij shipment).  Als u later wijzigingen wilt aanbrengen in de configuratie

1.    Log in bij KiyOh
2.    Druk op Instellingen en scroll naar Koppelingen


3.    Druk onder het kopje SEOshop Koppeling op de knop Instellen. Er verschijnt een popup met de instellingen voor uw shop.


4.    Breng de gewenste wijzigingen aan en druk op "Save".Controleren of the SEOshop KiyOh app werkt
1.    Login in uw KiyOh account en ga naar uitnodigen.
2.    In het overzicht historie ziet u alle uitnodigingen staan die al zijn verstuurd of gepland staan om te versturen. Wanneer de SEOshop KiyOh app goed is geinstalleerd ziet u hier de uitnodigingen tussen staan, met datum waarop deze gepland zijn om te versturen. Staat er niets, neem dan contact op met info@kiyoh.nl.


Plaatsen van de custom Widget (score) in uw webshop
Om het vertrouwen in uw webshop te vergroten is het belangrijk dat u laat zien hoeveel klanten u al hebben beoordeeld en wat score is. Dit kan met de Kiyoh widget. De bezoeker ziet direct hoe tevreden uw klanten zijn. Met een klik op de widget komen ze terecht op de pagina waar al uw reviews staan.

1.    Login in uw Kiyoh account en ga naar publiceer.
2.    Daar kunt u de Kiyoh widget in hoogte en breedte aanpassen tot het gewenste format. U ‘copy-paste’ de html-code en plaatst deze op de gewenste plek in uw SEOshop. U dient wel te beschikken over een html-editor in SEOshop pakket.


Overige functies instellen
KiyOh beschikt over allerlei handige functies die u verder kunt customizen. Login in uw KiyOh account en ga naar instellingen:

•    E-mail uitnodiging aanpassen (teksten en uw logo uploaden). De uitnodiging wordt altijd vanuit uw e-mailadres en naam verstuurd, zodat de klant u herkend (waar hij recent iets bij heeft gekocht). Het is belangrijk om uw logo in de uitnodiging te plaatsen, zodat de klant u sneller herkend en de review invult.
•    Bedanktekst instellen: nadat iemand een review heeft ingevuld, komt men op de bedanktpagina. Daar kunt u nog een persoonlijke tekst aan toevoegen. Zoals een link naar uw social media kanalen of een kortingscode voor een volgende aankoop.
•    U kunt de vragenlijst ook instellen. Deze is door Kiyoh ingesteld op de meest korte versie, zodat zoveel mensen dit invullen.Uiteraard kunt u vragen toevoegen en marktonderzoeksvragen samenstellen (deze resultaten zijn alleen voor u zichtbaar).
•    U kunt tevens de kleuren aanpassen van uw widget en van uw pagina met reviews.
•    Productreviews: het is mogelijk om ook productreviews te verzamelen. Neem hiervoor contact op met KiyOh.

Eigen review adviseur:
KiyOh beschikt over review adviseurs. Zij zullen altijd met u contact op proberen te nemen en u uitleg geven over het systeem en de instellingen. Zo heeft u altijd een vast aanspreekpunt. Uiteraard kunt u bij vragen ook met ons contact opnemen:

•   
info@kiyoh.nl
•    013-7009 708: ma-vr tijdens kantooruren

 

Start met KiyOhWij kunnen wel mooie praatjes houden, maar het is beter als u eerst zelf KiyOh uitprobeert, net als 8.000 webshops die u al voor gingen. U verzamelt snel uw eerste reviews!

Hier aanmelden voor de gratis proefperiode.

KiyOh is als enige reviewpartij door Thuiswinkel.org gekozen om de Thuiswinkel Waarborg Reviews te mogen faciliteren. Thuiswinkel leden kunnen het KiyOh systeem gebruiken in look en feel van Thuiswinkel.org. Bent u nu geen lid of overweegt u dit in de toekomst? Dan kunt u uiteraard gewoon met KiyOh reviews starten. Net als duizenden webshops die u voorgingen.
  • Probeer KiyOh 4 weken gratis en vrijblijvend
  • Na aanmelden direct aan de slag 
  • Telefonisch Opstartservice!

Na de proeftijd (of eerder) kunt u eenvoudig een pakket kiezen dat bij uw wensen past. 
20% conversieverhoging: Bekijk het voorbeeld


Daarnaast is KiyOh official Google Partner. Alle KiyOh reviews worden opgenomen in Google Shopping en in uw Google Adwords campagnes. Bovendien kunt u met de Facebook integratie uw bereik vergroten!

Copyright © 2008 - 2019 KiyOh  |  Meld misbruik  -  Privacybeleid  -  Gebruikersvoorwaarden  -  Contact  -  FAQ