Magento webshops: automatisch beoordelen

Gratis plug-in voor Magento webshops 

 

 

 

 

 

Voor alle Magento webshops (1.4,1.5,1.6,1.7, 1.8 en 1.9 versie) heeft KiyOh een koppeling gebouwd om beoordelingen automatisch te verzamelen. Na gratis downloaden van de koppeling, volgt u de installatie stappen. U dient een aantal velden in te vullen en de koppeling is werkzaam. Vanaf dat moment wordt er automatisch een beoordeling gevraagd aan uw klant, nadat deze een bestelling heeft gedaan of indien de aankoop verzonden is. U kunt het aantal dagen nadat men het verzoek per e-mail krijgt om u te beoordelen, zelf instellen. De uitnodiging wordt altijd vanuit uw eigen e-mailadres en bedrijfsnaam gestuurd, zodat de klant u herkent. U bent zelf verantwoordelijk voor de installatie van deze Plug in.

 

Download hier de KiyOh- Magento Koppeling voor Magento versie 1.4 en hoger: https://www.interactivated.nl/webshop-modules/kiyoh-magento.html 

 
Download hier de KiyOh- Magento Koppeling voor Magento versie 2.0 en 2.1:https://www.interactivated.nl/webshop-modules/kiyoh-magento2.html

Magento Connect: u kunt de plug-innn voor Magento 1 ook direct via Magento connect downloaden: https://www.interactivated.nl/webshop-modules/kiyoh-magento2.html


LET OP PEAR error
: wanneer u de koppeling niet kunt downloaden vanwegen een PEAR error, dan dient u uw downloader te updaten. Dit is een vereiste van Magento Connect, ook om andere plug-ins te downloaden. Mocht u problemen hebben, kijk dan hier: http://kb.magenting.com/content/5/43/en/magento-error-unable-to-unpack-shown-in-magento-connect-manager.html . Het is ook mogelijk om de Plug in naar u te e-mailen.

 

Installatieservice of problemen met installatie: Bent u niet zo Magento-technisch of ontstaan er problemen bij de installatie. Dan kunnen we de KiyOh Plug inn voor u laten installeren of het probleem laten onderzoeken via onze Magento Partner. Problemen kunnen namelijk diverse oorzaken hebben en zijn niet direct te traceren. Zoals een verkeerde installatie of extensies die met elkaar kunnen conflicteren. De kosten voor de installatieservice zijn eenmalig € 95,- excl. BTW. Stuur een e-mail naar info@webmeester.eu en zij maken het in orde. Uiteraard kunt u ons e-mailen voor andere vragen!

 

Start met KiyOhWij kunnen wel mooie praatjes houden, maar het is beter als u eerst zelf KiyOh uitprobeert, net als 8.000 webshops die u al voor gingen. U verzamelt snel uw eerste reviews!

Hier aanmelden voor de gratis proefperiode.

KiyOh is als enige reviewpartij door Thuiswinkel.org gekozen om de Thuiswinkel Waarborg Reviews te mogen faciliteren. Thuiswinkel leden kunnen het KiyOh systeem gebruiken in look en feel van Thuiswinkel.org. Bent u nu geen lid of overweegt u dit in de toekomst? Dan kunt u uiteraard gewoon met KiyOh reviews starten. Net als duizenden webshops die u voorgingen.
  • Probeer KiyOh 4 weken gratis en vrijblijvend
  • Na aanmelden direct aan de slag 
  • Telefonisch Opstartservice!

Na de proeftijd (of eerder) kunt u eenvoudig een pakket kiezen dat bij uw wensen past. 
20% conversieverhoging: Bekijk het voorbeeld


Daarnaast is KiyOh official Google Partner. Alle KiyOh reviews worden opgenomen in Google Shopping en in uw Google Adwords campagnes. Bovendien kunt u met de Facebook integratie uw bereik vergroten!

Copyright © 2008 - 2019 KiyOh  |  Meld misbruik  -  Privacybeleid  -  Gebruikersvoorwaarden  -  Contact  -  FAQ