Sterren in Google met KiyOh reviews

Sterren in Google

De reviews die u via Kiyoh verzamelt, worden nu ook automatisch getoond bij uw producten in Google Shopping en Google Adwords. U hoeft hier dus niets voor te doen! Kiyoh heeft al miljoenen beoordelingen verzameld, en wordt daarom door Google gezien als een belangrijke en betrouwbare reviewbron.
Voor u als Kiyoh gebruiker heeft dat voordelen: met beoordelingen onderscheidt u zich veel beter in Google Shopping en Adwords, haalt u meer rendement uit uw advertentiekosten én kan uw sitebezoek met tot wel 30% toenemen!

Gele sterren bij uw Google Adwords campagnes
Wanneer u Google Adwords inzet, worden uw reviews (de gele sterren) automatisch bij uw Google advertentie getoond. Zo valt u veel meer op ten opzichte van uw concurrenten en haalt u veel meer uit Google Ads! Wanneer u de afgelopen 12 maanden minimaal 150 Kiyoh reviews heeft verzameld en een gemiddeld rapportcijfer van een 7 of hoger heeft behaald, dan verschijnen circa 4 weken later de gele sterren bij uw Google Ads. Lees hier meer over de specificaties van Google: 
https://support.google.com/adwords/answer/2375474?hl=en 

Heeft u nog geen gele sterren of zijn ze verdwenen? Google neemt enkel reviews over de afgelopen 12 maanden in acht.
Kiyoh is niet verantwoordelijk voor wijzigingen in het beleid van Google, wat van invloed kan zijn op de weergave van uw reviews in Google Shopping en Google Adwords campagnes. 

Voorbeeld: Gele sterren bij Adwords advertenties. De klik op de gele sterren/beoordelingen in de advertentie, kost u niets. Die klik is gratis!
 
 

 
Kiyoh reviews bij Google Shopping producten
Biedt u producten aan via Google Shopping? Bezoekers kunnen direct uw reviews lezen bij de producten die u via Google Shopping aanbiedt. Ook dit gaat automatisch wanneer u via Kiyoh reviews verzamelt. Dezelfde eisen zijn van toepassing zoals bij Google Adwords: minimaal 150 reviews dient er verzameld te zijn in de afgelopen 12 maanden, waarbij het behaalde gemiddelde cijfer een 7 of hoger (3,5 sterren) dient te zijn. Zo komt u betrouwbaarder over en kunt meer traffic verwachten. De klik naar uw webshop wordt dus veel sneller gedaan met betrouwbare reviews. Lees meer over opname van reviews in Google Shopping:https://support.google.com/adwords/answer/2375474?hl=en 


Voorbeeld: Reviews in Google Shopping. Nadat men heeft geklikt op de reviews/sterren bij uw producten in Google Shopping of op de gele sterren bij uw Google Adwords campagnes, komt men hier terecht.
 
 
 
Gele sterren in organische zoekresultaten (Google Rich Snippets)
U kunt ook gele sterren verkrijgen bij uw webpagina's in de organische zoekresultaten van Google. Hier is wel enige programmeerkennis voor benodigd. U dient twee zaken te implementeren:

1. Via de Kiyoh xml feed (tegen meerprijs) kunt u alle gegevens van de beoordelingen via de xml-feed 'uitlezen'. Deze gegevens dient u vervolgens op uw eigen domein te plaatsen volgens de juiste opmaak. In de praktijk betekent dit dat een nieuwe review die via Kiyoh is verzameld automatisch op uw eigen domein terecht komt.
NB: er zijn verschillende feed vairanten beschikbaar. De widget-feed genereert alle info uit de Kiyoh widget. De xml-feed genereert alle gegevens van alle reviews die u verzamelt. U kunt zelf kiezen van welke feed u gebruik zou willen maken. 

2. U dient de Google 'Rich Snippets' te koppelen aan uw pagina waar de reviews staan op uw domein. Hoe dit moet staat hier: 
http://support.google.com/webmasters/bin/answer.py?hl=nl&answer=146645  

Na implementatie kunt u tevens testen of alles goed is ingesteld: http://www.google.com/webmasters/tools/richsnippets

Let op: Kiyoh ondersteunt niet de implementatie van bovenstaande stappen (stap 1 en 2). Er is een grote variëteit aan CMS systemen beschikbaar en het uitlezen van een xml-feed en het koppelen van Rich Snippets is in elk systeem anders. Wij leveren daarom geen support op dit onderdeel. Wel wordt er gezorgd voor een werkende xml-feed waarbij de verantwoordelijkheid voor de implementatie bij u ligt. Daarnaast kan het soms gebeuren dat de gele sterren in organische resultaten verdwijnen. Kiyoh heeft hier geen invloed op, omdat criteria en vereisten van Google kunnen veranderen die van invloed zijn op relavantie en ranking. Lees meer over Rich Snippets.

Heeft u een webshop die u tegen een maandelijks bedrag 'huurt' bij een aanbieder (zoals Biedmeer, Shoptrader, Mijnwinkel etc.) dan dienen zij deze implementatie voor u uit te voeren.  

 
 

 

Start met KiyOhWij kunnen wel mooie praatjes houden, maar het is beter als u eerst zelf KiyOh uitprobeert, net als 8.000 webshops die u al voor gingen. U verzamelt snel uw eerste reviews!

Hier aanmelden voor de gratis proefperiode.

KiyOh is als enige reviewpartij door Thuiswinkel.org gekozen om de Thuiswinkel Waarborg Reviews te mogen faciliteren. Thuiswinkel leden kunnen het KiyOh systeem gebruiken in look en feel van Thuiswinkel.org. Bent u nu geen lid of overweegt u dit in de toekomst? Dan kunt u uiteraard gewoon met KiyOh reviews starten. Net als duizenden webshops die u voorgingen.
  • Probeer KiyOh 4 weken gratis en vrijblijvend
  • Na aanmelden direct aan de slag 
  • Telefonisch Opstartservice!

Na de proeftijd (of eerder) kunt u eenvoudig een pakket kiezen dat bij uw wensen past. 
20% conversieverhoging: Bekijk het voorbeeld


Daarnaast is KiyOh official Google Partner. Alle KiyOh reviews worden opgenomen in Google Shopping en in uw Google Adwords campagnes. Bovendien kunt u met de Facebook integratie uw bereik vergroten!

Copyright © 2008 - 2018 KiyOh  |  Meld misbruik  -  Privacybeleid  -  Gebruikersvoorwaarden  -  Contact  -  FAQ