Bedrijfsgegevens

Website: http://www.culidelight.nl
Adres: Huizerweg 24A 1402AB
Plaats: Bussum
Telefoon: 0613199431

Culidelight, "Authentieke, trendy & gezonde maaltijden voor jong en oud" is een nieuw, verrassend en innovatief webshop- en winkelconcept dat 1-, 2- en 4- persoons maaltijden verkoopt van hoogwaardige restaurantkwaliteit. Culidelight werkt uitsluitend en exclusief samen met een professionele keuken die haar sporen al meer dan 7 jaar heeft verdiend!

Culidelight is ontstaan uit het idee dat de kant-en-klaarmaaltijden uit de supermarkten als niet lekker en ongezond worden ervaren. Daarnaast zijn andere "out of home" concepten duur en is het geen alternatief voor de dagelijkse avondmaaltijd.

De achtergrond:
Er is een overduidelijke behoefte aan een nieuwe vorm van duurzaam eten. Mede door de vergrijzing, het bewust gezonder willen eten, de individualisering, het tegengaan van voedselverspilling en de participatiestaat is er een alternatief voor het huidige voedselaanbod nodig. Hier speelt Culidelight op in. Culidelight gebruikt geen conserveringsmiddelen, geen onnodige additieven en geen slechte E-nummers. Culidelight betekent: eerlijke maaltijden van restaurantkwaliteit in een handomdraai op ieders tafel.

Tweeverdieners met kinderen, drukke eenoudergezinnen, actieve 50- en 65-plussers; iedereen die wil genieten van ieder moment van de dag en niet telkens wil of kan inkopen, voorbereiden en koken, heeft met Culidelight een fantastisch alternatief in de diepvries liggen. Binnen 5 minuten in een pannetje verwarmd, binnen 10 minuten uit de magnetron of binnen 45 minuten uit de oven op de tafel. Genieten van een (h)eerlijke maaltijd met het gezin, familie of gezellig met vrienden. De consument koopt kwaliteit en tijd, want wij hebben alles al gedaan; behalve natuurlijk het opwarmen!

Het idee:
De klant heeft met Culidelight een ruime keuze uit diverse maaltijden (in eerste instantie 45 maaltijden en 10 kindermaaltijden) van verschillende landen, streken en verschillende culturen. Daarbij wordt steeds het assortiment gewisseld. Ook gaan we 1 & 2 sterren-chefs uitnodigen die het assortiment zullen aanvullen. Dit alles naast de seizoensmaaltijden. Er zijn tevens biologische, glutenvrije, vetarme (<14 gram), (meer) vegetarische, lactosevrije, caloriearme (< 400 kcal) en zoutarme (natrium) maaltijden beschikbaar.

Het concept:
De maaltijden worden via een webshop en via winkels verkocht. De winkels zijn fris en helder met 10 à 15 diepvrieskisten. Op de wanden staan logo's, spreuken en afbeeldingen van de gerechten. Buiten de winkel wordt de consument aangetrokken door windbanners, proefsessies en een herkenbare externe winkeluitstraling. Op internet zijn alle gerechten duidelijk en uitgebreid te bestuderen zodat de koper zich goed kan oriënteren. Culidelight gaat ook als eerste diepvriesmaaltijden via de post verkopen, met behulp vanspeciale verpakking, zodat de maaltijden gegarandeerd 48 uur onder de -24 graden blijven. Overal te bezorgen of af te halen, gemakkelijk toch en ZEER 2016 -en ver daarna, We gaan geschiedenis schrijven!

KiyOh uitgangspunten:

  • Alle klanten mogen beoordelen
  • Beoordelingen voldoen aan de richtlijnen 
  • Controles om valse beoordelingen zoveel mogelijk tegen te gaan: Lees meer.
  • Meld misbruik of andere zaken hier.
  • Onvoldoendes (reviewscore lager dan 6) zijn 14 dagen na plaatsing zichtbaar op deze pagina.

Culidelight

KiyOh uitgangspunten:

  • Alle klanten mogen beoordelen
  • Beoordelingen voldoen aan de richtlijnen 
  • Controles om valse beoordelingen zoveel mogelijk tegen te gaan: Lees meer.
  • Meld misbruik of andere zaken hier.
  • Onvoldoendes (reviewscore lager dan 6) zijn 14 dagen na plaatsing zichtbaar op deze pagina.

Klantbeoordelingen

Culidelight kiest er op dit moment voor om alle beoordelingen niet te tonen. De beoordelingen kunnen eventueel op een later moment zichtbaar worden. Het is wel mogelijk voor klanten om Culidelight nu te beoordelen.
Copyright © 2008 - 2018 KiyOh  |  Meld misbruik  -  Privacybeleid  -  Gebruikersvoorwaarden  -  Contact  -  FAQ