Pluspunten
Een aantal leuke producten zoals de jaarlijkse pouch met minis en fullsize producten. Ze verkopen mijn favoriete parfum.
Verbeterpunten
Weinig leuke aanbiedingen, weinig doorloop van nieuwe aanwinsten, verzending van de fanny pack dit jaar gaat niet goed omdat mijn pakket niet meer gevonden kan worden met track and trace.
Antwoord COSMANIA
Hi Laura, bedankt voor je review! Wat bedoel je precies met leuke aanbiedingen en nieuwe aanwinsten? Wekelijks hebben wij een speciale aanbieding met een merk en we hebben onlangs ook meegedaan aan de Vogue Shopping Night. Daarnaast zetten wij wekelijks nieuwe producten online, die kan je vinden onder het kopje 'nieuw' :-). Leuk dat je de Beauty Box hebt besteld trouwens! Goed nieuws, want hij is zeker niet kwijt! We hebben zo goed mogelijk proberen te communiceren (bij het product, in de nieuwsbrief, op social media en op de bestelbevestiging) dat de box pas 28 november verstuurd wordt. Je zult je box 29 november ontvangen! Als je in de toekomst vragen hebt over je pakketje, dan kun je ons altijd mailen of bellen. Groetjes, Marije en Marce