Bedrijfsgegevens

Website: www.bobshop.nl
Adres: Industrieweg 2a 3846 BC
Plaats: HARDERWIJK
Telefoon: 0900-2627467

Voordelig Bobshoppen vanuit je luie stoel!

Bij Bobshop vind je een breed assortiment consumentenelektronica tegen scherpe prijzen. Met de volledige service en garantie zoals je die mag verwachten van een gerenommeerde internetwinkel. Als dealer van alle grote merken zijn altijd de Nederlandse garantievoorwaarden van toepassing. Je bestelling wordt snel en professioneel thuis afgeleverd, maar je kunt ook kiezen om af te halen in een afhaaldepot. Bobshop.nl; voor alles met een stekker, alleen de prijs is gekker!

Vanuit een traditionele bruin- en witgoedwinkel ontstond in 2002 het idee om naast een winkel een verkoopsite op te richten voor consumentenelektronica. Binnen enkele maanden veranderde de winkelvloer in magazijn en werd duidelijk dat het fenomeen 'internetverkoop' een aparte tak van sport is. In september 2002 verzelfstandigde Bobshop en werd het de eerste 'pure internet player' op het gebied van consumentenelektronica.

De dynamiek van het medium zorgt ervoor dat Bobshop constant in beweging is en op innovatieve wijze inspeelt op nieuwe trends en ontwikkelingen. Via de website wordt een breed assortiment aangeboden dat uiteen loopt van camera's, televisies tot wasmachines, inbouwapparaten en doe-het-zelf artikelen.

Internet is een volwassen medium geworden en ook de consument ervaart geen probleem meer als het gaat om aankopen via internet. Dat consumentenvertrouwen is gegroeid doordat er vanuit overheidswegen strenge controles zijn op de wijze waarop webwinkels haar producten aanbieden en verkopen. Bobshop.nl heeft haar winkel volledig ingericht naar de letter van wet ter bescherming van de consument.

De kracht van Bobshop is de unieke combinatie van kopen via internet tegen eerlijke en sterke prijzen, maar met de betrouwbaarheid van de traditionele winkel. Zo is Bobshop.nl dealer van alle grote merken waardoor je koopt tegen de beste garantievoorwaarden.

Bobshop.nl zit niet in een dure winkelstraat met een grote winkelvloer en talloze verkopers, maar op een industrieterrein met een aantal eigen voorraadmagazijnen. Door deze enorme kostenbesparing en efficiënte werkwijze kunnen wij vaak vele procenten goedkoper zijn dan de reguliere winkels.

Met de slogan 'Voor alles met een stekker, alleen de prijs is gekker!' kom je ons niet alleen online tegen, maar ook via landelijke media laat Bobshop van zich horen. Met vaste commercials op diverse radiostations (100% NL, Sky Radio, Radio Veronica, Radio 538, TMF Radio en Classic FM) word je regelmatig geïnformeerd over actuele acties en aanbiedingen. Daarnaast kom je onze scherpe acties en aanbiedingen wellicht ook regelmatig tegen in lokale, regionale en landelijke dag of weekbladen.

Dagelijks bezoeken vele duizenden consumenten onze website en velen van hen doen hun aankoop bij ons naar volle tevredenheid. Bobshop.nl is dan ook in snel tempo uitgegroeid tot één van de grootste online warenhuizen in consumentenelektronica.

Volg Bobshop nu via Twitter of op Facebook en je bent altijd als eerste op de hoogte van het laatste nieuws en de beste aanbiedingen.

KiyOh uitgangspunten:

  • Alle klanten mogen beoordelen
  • Beoordelingen voldoen aan de richtlijnen 
  • Controles om valse beoordelingen zoveel mogelijk tegen te gaan: Lees meer.
  • Meld misbruik of andere zaken hier.
  • Onvoldoendes (reviewscore lager dan 6) zijn 14 dagen na plaatsing zichtbaar op deze pagina.

Bobshop.nl
Dit bedrijf heeft in de afgelopen 12 maanden geen beoordelingen verzameld. De gemiddelde score wordt daarom niet getoond, want de beoordelingen zijn niet meer recent genoeg.

KiyOh uitgangspunten:

  • Alle klanten mogen beoordelen
  • Beoordelingen voldoen aan de richtlijnen 
  • Controles om valse beoordelingen zoveel mogelijk tegen te gaan: Lees meer.
  • Meld misbruik of andere zaken hier.
  • Onvoldoendes (reviewscore lager dan 6) zijn 14 dagen na plaatsing zichtbaar op deze pagina.

Filter beoordelingen op aantal sterren in afgelopen 12 maanden
0% (0)
0% (0)
0% (0)
0% (0)
0% (0)

Klantbeoordelingen

Terug naar alle beoordelingen