Uw Bedrijf of Webshop Aanmelden

Klantbeoordelingen of reviews helpen de klant en zijn op internet niet meer weg te denken. Verschillende onderzoeken hebben dit al bevestigd. De consument verwacht tegenwoordig niet anders en wil vooral zaken doen met bedrijven die transparant zijn. Beoordelingen zijn daar een goede manier voor! Maar deze moeten wel onafhankelijk worden verzameld. En dat doet u met KiyOh. Het gastenboek met reacties van vrienden is dus verleden tijd. Consumenten weten inmiddels wel dat de eigenaar dit zelf kan manipuleren.

Verzamel, publiceer en deel klantbeoordelingen:

 
 • Scherpe prijs: Voor de scherpste prijs in de markt krijgt u een professionele tool om klantbeoordelingen te verzamelen, publiceren en te delen in social media. KiyOh is daarmee 8 tot 10 keer goedkoper dan andere partijen in de markt en biedt dezelfde service. De 8.000 webshops die u voorgingen is het mooiste bewijs hiervan.
 • Official Google partner: uw reviews worden automatisch zichtbaar in Google Shopping en u krijgt gele sterren in uw Adwords campagnes. Ook worden de shopreviews weergegeven in Google Shopping.
 • Thuiswinkel.org: KiyOh is als enige reviewpartij door Thuiswinkel.org gekozen om de Thuiswinkel Waarborg Reviews te mogen faciliteren. Thuiswinkel leden kunnen het KiyOh systeem gebruiken in look en feel van Thuiswinkel.org. Bent u nu geen lid of overweegt u dit in de toekomst? Dan kunt u nu al met KiyOh starten. Daarnaast heeft KiyOh een zelfde type samenwerking met Webshop Keurkmerk en Qshops.
 • Automatisch verzamelen: KiyOh heeft een tool ontwikkeld waarmee u eenvoudig beoordelingen van uw klanten kunt verzamelen, publiceren en kunt delen in social media. U kunt zelfs alles automatiseren. Een beoordeling wordt dan automatisch gedaan na een bestelling in uw webshop. En de verzamelde beoordelingen worden ook getoond in Google Shopping & Google Adwords campagnes.
 • Proactief: Met KiyOh hoeft u niet te wachten tot u wordt beoordeeld. Dan kunt u namelijk lang wachten. Met de KiyOh-tool kunt u aan uw klanten proactief een beoordeling vragen. Dat werkt veel beter en u heeft een professioneel aftersales instrument in handen.
 • Echte beoordelingen van uw klanten: KiyOh monitort de beoordelingen en zorgt ervoor dat alleen uw eigen klanten kunnen beoordelen. Een concurrent die een grap wilt uithalen of mensen die niets bij u hebben gekocht, worden dus uitgesloten.
 • Ontevreden alarm: Met het ingebouwde Ontevreden Alarm signaleert u direct een ontevreden klant. Zo heeft u nog de kans om het op te lossen, voordat het wordt gepubliceerd en op alle internetfora's is verspreid.
 • Handige functies: Het systeem kent vele handige functies. De vragenlijst is flexibel en u kunt extra vragen toevoegen en wijzigen zo vaak u wilt. U kunt reageren op een beoordeling, zodat zichtbaar wordt hoe u als bedrijf handelt. U krijgt een Widget die uw score op uw website laat zien. Deze is aanpasbaar in kleuren, zodat het beter aansluit bij uw huisstijl. En door veel beoordelingen te verzamelen wordt u beter vindbaar in Google. Met onze multilogin beheert u eenvoudig meerdere accounts (webshops). Uw klanten kunnen naast Nederlands ook in het Engels, Duits of Frans beoordelen. Via ons internationale systeem Kiyoh.com kunnen klanten in 25 talen een review achterlaten. Omdat steeds meer e-mail op smartphones wordt gelezen, kunnen klanten ook via smartphones beoordelen! En met de Facebook integratie zien nog veel meer mensen uw beoordelingen. U vergoot uw bereik!  
 

Start met KiyOhWij kunnen wel mooie praatjes houden, maar het is beter als u eerst zelf KiyOh uitprobeert, net als 8.000 webshops die u al voor gingen. U verzamelt snel uw eerste reviews!

Hier aanmelden voor de gratis proefperiode.

KiyOh is als enige reviewpartij door Thuiswinkel.org gekozen om de Thuiswinkel Waarborg Reviews te mogen faciliteren. Thuiswinkel leden kunnen het KiyOh systeem gebruiken in look en feel van Thuiswinkel.org. Bent u nu geen lid of overweegt u dit in de toekomst? Dan kunt u uiteraard gewoon met KiyOh reviews starten. Net als duizenden webshops die u voorgingen.
 • Probeer KiyOh 4 weken gratis en vrijblijvend
 • Na aanmelden direct aan de slag 
 • Telefonisch Opstartservice!

Na de proeftijd (of eerder) kunt u eenvoudig een pakket kiezen dat bij uw wensen past. 
20% conversieverhoging: Bekijk het voorbeeld


Daarnaast is KiyOh official Google Partner. Alle KiyOh reviews worden opgenomen in Google Shopping en in uw Google Adwords campagnes. Bovendien kunt u met de Facebook integratie uw bereik vergroten!