Zoeken
Zoek bv op een trefwoord of bedrijfsnaam ..Nieuws
Reviews beïnvloeden online shoppen!11-06-10: Extra functies gelanceerd!
30-03-10 KiyOh partner MijnWinkel.nl
Telefoon: 076-7851526
Website: http://www.rb-media.nl
Adres: Konijnenberg 61, 4825BC, Breda
Telefoon: 076-7851526
Wij houden ons bezig met de ontwikkeling van dynamische, strategische websites en applicaties voor het bedrijfsleven en particuliere organisaties. Websites en applicaties waarmee u optimaal kunt profiteren van de mogelijkheden van het Internet.
Beoordelingen
+Mijn ideeen voor de website heb ik samen met RB-media kunnen bespreken waarbij zij mij met al hun deskundigheid hebben bijgestaan. Hierbij heb ik voor de site ook aantal belangrijke aandachtspunten aangereikt gekregen waardoor de site nog beter tot zijn recht is gekomen. Al met al ben ik meer dan tevreden met het eindresultaat.
!
+Zeer gemotiveerd en enthousiast.
Mijn website is ontworpen en gebouwd.
!Telstschrijver incidenteel inhuren.
+Snelle service!
!
Erik uit Breda beveelt het bedrijf aan: ja
Bald & Balder uit Breda beveelt het bedrijf aan: ja
!
Saskia uit Boelema beveelt het bedrijf aan: ja
!
Volkan uit Breda beveelt het bedrijf aan: ja
!
frits uit Etten-Leur beveelt het bedrijf aan: ja
Eerste keer klant
+N.a.v. bouwen en ondersteunen website CareAcademy.
Snelle acties en snelle terugkoppeling op vragen, klachten e.d. Grote mailing bleek problematisch; wel snelle reactie en goed meedenken. Meedenken met mij als klant vind ik een heel sterk punt van dit bedrijf.
!Opmerking ``dat ligt aan jullie server`` kan wel waar zijn, maar voelt niet goed. Graag ook dan meedenken.
Ineke uit Breda beveelt het bedrijf aan: ja
Vaker klant geweest
+Erg tevreden Met name over nazorg. Reageren erg snel op een vraag
+afgenomen: 2 x website, 1 x admin. systeem
!ga zo door
+RB-Media heeft onze website www.wijnuithongarije.nl naar onze volle tevredenheid gebouwd. Bij vragen werd altijd snel en adequaat gereageerd, zowel tijdens het bouwen als in de nazorg nu de site draait.
!Wellicht meer/dieper kennis van online marketing zoals emailmarketing, affiliate en Adwords en voornamelijk het meten van het geheel.
+goede prijs-kwaliteitverhouding, korte lijnen, flexibel, afspraken worden nagekomen, er wordt goed meegedacht
!betere marketing, naam en corporate identity, tijd om te gaan professionaliseren
+RB-Media heeft voor ons een prima website gebouwd incl CMS. Het zijn vakmensen die goed meedenken en met slimme oplossingen komen. Dit alles voor een prima prijs! Ik zal ze zeker aan iedereen aanbevelen!
!De planning kan soms nog iets strakker, maar dat is niet iets om zorgen over te maken. Ze komen altijd hun afspraken helemaal na!