Zoeken
Zoek bv op een trefwoord of bedrijfsnaam ..Nieuws
Reviews beïnvloeden online shoppen!11-06-10: Extra functies gelanceerd!
30-03-10 KiyOh partner MijnWinkel.nl
Telefoon: 0624687296
Website: http://www.gadgetdiscounter.eu
Adres: D. Huijser van Reenenstraat 34, 9103NE, Dokkum
Telefoon: 0624687296
Goedkope webwinkel met altijd de nieuwste en meest unieke cadeaus.
Beoordelingen
!Lange levertijd. Het verkeerde product is gestuurd (een goedkopere versie). Het juiste product bleek niet voorradig. Als ik niet zelf gebeld had, had ik mijn geld niet terug gekregen en zat ik met een goedkoper exemplaar dan waar ik voor betaald had. Dat vind ik oplichterij en zacht gezegd niet netjes. Product retour afz. Hopelijk snel geld terug
tamara uit hardenberg beveelt het bedrijf aan: nee
Beoordeeld als: Particulier, Gezin <35 jr
Beoordeeld als: Particulier, Gezin <35 jr
Reactie bedrijf:
Het bestelde product is 1 dag na bestelling aangeboden bij de tnt, het traject daarna was voor ons niet te controleren aangezien het hier niet om een pakket ging maar om brievenbuspost. De beschrijving van het product op de site was niet geheel correct waarna wij ook direct na contact met de klant het betaalde bedrag hebben teruggeboekt inclusief de verzendkosten voor het retour sturen. Volgens ons hebben wij de klacht netjes afgehandeld.
!Versnellen van de levertijd.
!
!Wij hadden een adres ingevuld en het werd bij een heel ander adres afgeleverd... op de pakbon stond het wel het goede adres.
Reactie bedrijf:
Erg jammer dat er op een ander adres is afgeleverd maar helaas hebben wij daar geen invloed op, het adres op het pakket was correct.
!Beter communicatie over de levertijden, en mail wanneer het product verzonden is! Heb twee keer gebeld waar mijn bestelling bleef.
+super eerlijk bedrijf
!
arnold uit sassenheim beveelt het bedrijf aan: ja
Beoordeeld als: Particulier, Gezin 35-55 jr
Beoordeeld als: Particulier, Gezin 35-55 jr